Pannonhalmi vörösbor bordeaux-i stílusban. Merlot és cabernet franc adta presztízs-házasításunk a legmelegebb dűlőnkből származik. Bora mediterrán jegyekkel tűzdelt, komoly, elegáns és hosszan érlelhető. Az ünnepek tétele … Ünnepi alkalmakhoz illetve vad- és egyéb vöröshúsokhoz
A borvidék három tradicionális fajtájának (olaszrizling, rajnai rizling, fűszeres tramini) házasításából készült bor, amelyet pinot blanc egészít ki. A több fajta gazdag íz- és illatjegyeit a gyümölcsösség foglalja keretbe. Friss, üde fehérbor a termőhely jellemzőivel.
Izgalmas aperitif vagy fehérhúsok, zöldköretek kísérője lehet.
Az Apátsági Pincészet újbora az előző évjáratok jól bevált receptjét követi. Lendületes savképletéért a királyleányka, illat- és zamatvilágáért pedig a fűszeres tramini felel
Üdvözlőitalként, étkezések indításához vagy a Szent Márton ünnepéhez fűződő libaételekhez társítva ajánljuk.
Három kékszőlőfajtánk (pinot noir, merlot, cabernet franc) házasítása, amely három dűlőben termett. Fakádas-acéltartályos erjesztés és kisfahordós érlelés kombinációja, amelynek révén egy könnyed, fiatalos, finoman száraz vörösbor készül.
Az áztatott szőlőcefre préselt, tisztított mustjából acéltartályban és fahordóban erjesztve egy fajtajelleges, érett, illatában és ízében egzotikus gyümölcsök világát elénk táró, finom szerkezetű bor.
Spárgaételek, zöldségköretek és édesvízi vagy tengeri halakból készült fogások páratlan kísérője.
Egy meleg évjárat bora, amely behízelgő, népszerű jegyeit a merlot-cabernet fajtáktól örökli, míg nélkülözhetetlen frissességéért a pinor noir felel. Tiszta és vibráló frissítőital, amit a szépen beérett szőlőknek köszönhetően gazdag ízvilág vastagít.
Az olasz konyha remekei mellé vagy jól behűtve önmagában ajánljuk.